Burgerlijke aansprakelijkheid voor mijn wagen

De burgerlijke aansprakelijkheid voor de wagen (BA-Auto) is de in België wettelijk verplichte autoverzekering. Deze autoverzekering is bij alle verzekeraars hetzelfde, maar dat geldt niet voor de service en bijkomende voordelen: levenslang behoud van de bonus-malus graad, gratis bijstand na een ongeval, derdebetalersysteem na een ongeval,..

Wij als onafhankelijk verzekeringsmakelaar vergelijken alle autoverzekeringen op de markt om jou de beste oplossing te bieden. Zo kunnen we je helpen om de laagste bonus-malusgraad te behouden - zelfs bij een ongeval waarbij je in fout bent - of om een daling in graad te versnellen.

 

Wat kost dat?

Heel wat chauffeurs betalen te veel voor hun autoverzekering… en misschien hoor jij daar wel bij. Bereken hier zelf de voor jou goedkoopste verzekeringspremie. Wie weet betaal je volgend jaar 300 euro minder voor je autoverzekering!

Zeker op de weg op?

Wie de weg op gaat, moet verzekerd zijn. François-Steenbeke zoekt voor jou de geknipte verzekering met voordeligste premie.

Bereken je premie
Lees al het nieuws over Mijn voertuig

Nieuws over dit onderwerp

Wat is een bonus malus-systeem?

Kantoor Drongen
Geschreven door Katlijn Arnoys

Bijna elke autoverzekering in België werkt met een of andere vorm van bonus-malussysteem, of bonus-malusladder. Maar wat is een bonus-malus eigenlijk? 

Lees meer
Lees al het nieuws over Mijn voertuig
communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics