Burgerlijke aansprakelijkheid van mijn fleet

De burgerlijke aansprakelijkheid voor je fleet (BA-Auto) is de in België wettelijk verplichte autoverzekering, ook voor bedrijfswagens. Deze autoverzekering is bij alle verzekeraars hetzelfde, maar dat geldt niet voor de service en bijkomende voordelen: levenslang behoud van de bonus-malus graad, gratis bijstand na een ongeval, derdebetalersysteem na een ongeval,… verzekeraars pakken er graag mee uit om het verschil te maken.

 

Wij als onafhankelijk verzekeringsmakelaar vergelijken alle autoverzekeringen op de markt om jou de beste oplossing voor je wagenpark te bieden. Zo kunnen we je helpen om de laagste bonus-malusgraad te behouden - zelfs bij een ongeval waarbij jijzelf of je werknemer in fout is - of om een daling in graad te versnellen.

Wat kost dat?

Laat die vraag maar aan ons over: wij vragen offertes voor je autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid en vergelijken ze om jou de beste deal te garanderen.

Veilige fleet?

Werknemers met bedrijfswagens in het verkeer? Dat vraagt om een baanvaste verzekering. Laat je fleet verzekeren door François-Steenbeke.

Contacteer ons
communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics